Träningsläger i Manchester

Den 23-25 maj kommer Soke Sensei till Wilmslow utanför Manchester för att hålla det årliga Europa-lägret. Träningen sker som vanligt fredag kväll, lördag och söndag. Flera har redan bokat flygbiljetter med SAS, dit den 22 maj och hem den 26 maj. Även Norwegian flyger direkt till Manchester. Två hotellalternativ finns: Premier Inn Wilmslow och Wilmslow Lodge, du bokar själv ditt rum. Har du frågor kontakta din instruktör. 

Anmäl dig genom att skicka ett mail till oss
Meddela flygtider, vilket hotell och om du har med dig några familjemedlemmar.

Annonser
Publicerat i Uncategorized
Vill du träna karate?
Vi finns i Älvsjö, Hornstull och på Ekerö. Kom en kvart innan träningstart och anmäl dig till instruktören. Du kan till en början träna i långa träningsbyxor och t-shirt. Du är välkommen att testa två gånger gratis innan du behöver bestämma dig.
Flickr-foton
%d bloggare gillar detta: