Framgång för klubben på svenska katapokalen 2014

bild 1 bild 3
Svenska katapokalen gick av stapeln den 14 mars på Eriksdalshallen. Ett stort antal tävlande var på plats; 600 totalt varav 400 i barn/ungdomsgruppen (7-12 år). Ett tiotal nationaliteter var representerade.

Kusano Ha Shitoryu ställde upp med 11 tävlande. Medaljskörden blev fin: ett första pris genom Teodor Fromell i gruppen pojkar 12 år, B och tre tredjepris som gick till Arnav Ramanujam, Maya Jonsson och till Evelina Viklund.

Sverker Berggren, Pranav Ramanujam och Joakim Bäckman kämpade på bra men mötte för tuffa motståndare. I gruppen för vuxna, var klubben representerad genom Thomas Segeby, Tommy Viklund, Olle Schedin och Alp Jonsson. Inga medaljer denna gång.
Paul Stråby, Agneta Bemgård och Olle Bäckman coachade.

Kusano Ha Shitoryu var även representerad i domarledet av Apelsina Stråby Ögren.

Nivån var generellt mycket hög hos de tävlande och det var både underhållande för åskadarna och utmanande för de tävlande. Ett stort grattis och tack till alla engagerade! En mycket lyckad karatedag!

Annonser
Publicerat i Uncategorized
%d bloggare gillar detta: