RM i Shitoryu 2014

Kusano Ha Shitoryu ställde upp med flera deltagare på riksmästerskapet i Shitoryu, som hölls i Gångsätrahallen på Lidingö den 17 maj.

Joakim Bäckman tävlade i kata för yngre kadetter, 14- 15 år. Han startade med Kosokundai, hade problem med balansen och förlorade matchen mot en bättre deltagare.
Joakim blev något besviken men har rätt inställning – det är bara att börja träna för nästa tävling.

Bättre gick det för Max Larsson i klassen P11 år, en något nervös Max som var på sin första tävling gick upp och körde Jytte utan några misstag, han gick vidare till final och vann med 3 – 2.

Teodor glänste med en aldrig tidigare bättre gjord Kosukundai. Han gick fyra matcher och vann i de tre första med 5-0, 4-1, 4-1. Finalen var något jämnare men han gick segrande ut med 3-2.

Alp Jonsson, från Hornstull ställde upp i klassen +84 Herrrar Kumité. Övriga deltagare både större,längre och högre graderade, Alp var lite ”hälften av allt”. Motståndet, Sveriges bästa i kumité och dessutom i Svenska karatelandslaget, bjöd Alp på en hel del slag och sparkar men Alp gav aldrig upp.

Grattis till alla och även ett stort tack även till tävlingsansvariga Olle Bäckman och Paul Stråby.Max och Teodor RM 2014

Annonser
Publicerat i Uncategorized
%d bloggare gillar detta: