Terminstart i Älvsjö

Hoppas ni alla har en skön ledighet här under jul och nyårshelgerna. Den 12 januari startar träningen för ungdom- och vuxengruppen igen. För barngrupperna startar det den 20 januari. Träningstiderna är som vanligt men vi har höjt avgifterna något. Vi har sedan 1998 haft samma avgifter. De nya avgifterna hittar ni här.

Vi har också förändrat hanteringen av medlemsavgiften som tidigare betalades en gång på år. Detta gör man nu två gånger per år, i samband med betalningen av träningsavgiften. Den totala årsavgiften för medlemskapet är dock detsamma.

Varmt välkomna i januari!

 

Annonser
Publicerat i Uncategorized
Vill du träna karate?
Vi finns i Älvsjö, Hornstull och på Ekerö. Kom en kvart innan träningstart och anmäl dig till instruktören. Du kan till en början träna i långa träningsbyxor och t-shirt. Du är välkommen att testa två gånger gratis innan du behöver bestämma dig.
Flickr-foton
%d bloggare gillar detta: