Europaläger med Soke Sensei i mars/april

gentNu är det dags att anmäla sig till nästa Europaläger med Soke Sensei.

Lägret äger rum i belgiska Gent 31 mars-2 april 2017, med tre dagars träning, festmiddag och svartbältesgraderingar. Läs mer här. En Facebooksida har skapats för att sprida information löpande. Där går det att anmäla sig.

Man flyger till Bryssel, så det finns många alternativ, och bokar man nu så går det att hitta mycket prisvärda biljetter. Hör av dig till din instruktör så snart som möjligt för anmälan, för att synka restider och kanske hitta någon att dela hotellrum med.

Annonser
Publicerat i Uncategorized
Vill du träna karate?
Vi finns i Älvsjö, Hornstull och på Ekerö. Kom en kvart innan träningstart och anmäl dig till instruktören. Du kan till en början träna i långa träningsbyxor och t-shirt. Du är välkommen att testa två gånger gratis innan du behöver bestämma dig.
Flickr-foton
%d bloggare gillar detta: